Informacio útil

Participa

Grups

"Primera (re)trobada de projectes del nou Ateneu"

A tots els projectes i companyes que habiten i participen al Centre Social Ateneu Candela:

 
Com ja deveu saber, el dissabte 4 de febrer vem re-inagurar l'Ateneu després d'un mes d'obres. Aquest procés busca donar una nova empenta al centre social com a espai de trobada, refugi, cooperació, o experimentació i on repensar el món i les nostres vides.
I no tan sols responent a una situació de crisi, sinó pensant també en el nou cicle obert pel 15M, primavera àrab, i múltiples racons del món. Aquest cicle vé carregat de potència i reorienta, i des de l'Ateneu Candela volem aportar-hi amb un dispositiu, el Centre Social, que a més de tot el que (ens) ha donat, sigui un espai millor per impulsar processos de defensa dels nostres drets i vides, de pensar la ciutat i el territori com un espai comú, de defensa i foment de la cultura lliure...
Darrerament nous projectes s'han incorporat al Centre Social, altres es consoliden, altres reemergeixen; enriquint molt la dinàmica del Centre Social, que avui, és un espai més viu que mai. Però compartir un sostre no és suficient: necessitem obrir canals de cooperació i de creuament entre els projectes i les persones.

... Amb aquesta excusa el proper dilluns 20 de febrer a les 19h al Candela tenim ...
 


"Primera (re)trobada de projectes del nou Ateneu"

Per ser la primera, llancem una proposta de temes:
1. Breu explicació del que actualment està treballant cada projecte
2. Espai obert d'intercanvi i propostes de futur.
3. Per acabar, a les 9 del vespre, farem un sopar per poder compartir un espai més distès.

Ens veiem doncs el dilluns dia 20 de febrer?
@AteneuCandela som totes!!
 
P.D: La trobada està pensada per a tots els projectes vinculats a l'Ateneu. Però està també oberta a qualsevol persona-grups que individiual (o col·lectivament) hi estiguin interessats/des i vulgui conèixer els diferents projectes que actualment hi ha a l'Ateneu i/o aproximar-s'hi.