Informacio útil

Participa

Grups

« Ant  

Gener 2015

  Seg »
Títol Capçalera notícia Dadesicona d'ordenació

Cartografia col·laborativa dels comuns a la ciutat de Terrassa

mapa col·laborativa dels comuns a la ciutat de Terrassa comucart

T'agrada compartir? Treballes amb els comuns a Terrassa? Tens un recurs compartit a la ciutat que vols dibuixar en el mapa? Entra el teu projecte al mapa dels comuns a Terrassa.

En el marc de de les jornades "Cap a una Terrassa dels Comuns" communia et convida a incloure qualsevol projecte que sigui participatiu o col·laboratiu a una cartografia col·laborativa online dels comuns a la ciutat de Terrassa, amb l'objectiu de cartografiar aquestes experiències, les quals redibuixen models de negoci i transformen la manera com entenem els mercats, els governs, la ciutat, i la societat.

En el mapa hi trobaràs projectes de producció entre iguals en un sentit ampli, sota els següents criteris :

23/01/2015 - 13:57

Cicle de Teatre i Contes per adults

Des de Synusia conjuntament amb L'Embarral us convidem al nostre primer cicle TEATRE I CONTES PER ADULTS. Es realitzarà els primers divendres de mes a les 22.00h  durant els mesos de febrer a juliol a l'Ateneu Candela (C/Montserrat 136). 

A continuació, us indiquem les dates i cites del calendari:

16/01/2015 - 18:21

[Programació mensual] Gener 15' a l'Ateneu Candela

Després d'aquest Nadal tan t intens d'activitats al centre social, per fi us compartim l'agenda de totes les activitats que es faràn al Centre Social al mes de gener d'aquest 2015 que comença! :)
13/01/2015 - 13:56

[Cicle] Febrer Negre al Candela

Del 4 al 28 de Febrer al Ateneu Candela de Terrassa (C/ Montserrat 136) els i les amants dels cicles de tots els arts lligats a les temàtiques "negres" teniu una cita al Febrer al Ateneu Candela! :)

Per primer cop a Terrassa inaugurem el cicle Febrer Negre al Candela amb 12 activitats temàtiques variades amb el mateix fil conductor:

Cinema i sèries:

  • 5 passi de películes: VideoDrome Cinema a l'Ateneu Candela - Cicle Cinema Negre
  • Cine mut musicat: El gabinete del Doctor Caligari

Xerrada sobre novel·la negra: Antologia del Relat Criminal

Presentació de llibre: "La piel del Oso", presentació d'una Novel·la Gràfica del gènere; y "Cómo escribo novel·la policíaca" de l'autor de referència Andreu Martín Farrero.

Festa de carnestoltes: C&C (Carnaval Criminal) amb premi a la millor disfressa criminal

Recital de poesia negre: Deus Ex Machina

12/01/2015 - 13:01
Contingut sindicat