Informacio útil

Participa

Grups

Activitats Centre Social

[Videodrome] Cicle Jazz Cinema Vol.2

11 Març, 2015 - 21:30 - 23:00

Aquest mes de Març el jazz torna a inundar els carrers de Terrassa, ja està aquí el festival! Així que a Videdrome li tornem a dedicar el cicle en aquest Jazz Cinema vol.2.
Us hem preparat una bona selecció de films jazzeros, des de coses més mainstream fins rareses molt fines. Afineu els ulls i obriu bé les orelles...
Ja sabeu, cada Dimecres a les 21:30 a l'Ateneu Candela!

Dimecres 4 inaugurem amb un film que adquirit l'estatus de clàssic en molt poc temps, parlem de CHICO & RITA (2011), l'exquisit film d'animació tocat a quatre mans per Mariscal i Fernando Trueba. Una història d'amor emmarcada a la Cuba de finals dels anys 40, entre Chico (Bebo Baldés) un pianista de jazz i Rita (Idania Baldés), una aspirant a cantant. Un "desfile" del millor latin jazz, des de Tito Puente a Chano Pozo.

[Espai Gastronòmic Terrassenc] Sopar a cegues

31 Maig, 2015 - 20:45
Sopar a cegues

10 Places lliures

 

Un sopar a cegues on els comensals hauran d'endevinar l'ingredient principal del plat, així com beure, tallar i menjar completament a cegues. Una experiència gastronòmica diferent on deixar anar tots els teus sentits.

Per informació i reserves (fins al 25 de maig)

12 persones, 25 euros per persona

- espaigastrotrs@gmail.com

- A la Cafeta de l'Ateneu Candela

[Espai Gastronòmic Terrassenc] Sopar Degustació Vegà

29 Març, 2015 - 20:45
Sopar Vegà

Places exhaurides

 

Vine a disfrutar de un sopar degustació de cuina vegana de temporada. Producte natural i biològic de la cooperativa de consum de l'Ateneu candela.

Per informació i reserves (Fins al 23 de març):

12 places, 20 euros per persona

- espaigastrotrs@gmail.com

- A la cafeta de l'Ateneu Candela

[Concert Jazz] Roc Calvet

14 Març, 2015 - 22:30

 

Coincidint amb el Festival de Jazz de Terrassa, Roc Calvet ens presenta el seu últim disc: "Lifeforms" al Candela.

 

Roc Calvet – Guitarra

Joan Motera – Contrabaix

Arnau Obiols – Bateria

Gorka Garai – Saxo

Més info: www.roccalvet.com

 

 

 

Preu: Taquilla inversa

 

 

[Cicle Poesia Infantil] "Recital Poètic" amb Miquel Desclot

21 Març, 2015 - 18:30 - 19:30

El dissabte 21 de març (Dia Mundial de la Poesia) a les 18:30h dins del cicle de Poesia al Candelaus convidem a un "Recital Poètic amb Miquel Desclot".

[Teatre i contes per adults] iaia, memòria històrica

"iaia, memòria històrica"

L'actriu Alba Valldaura mostra un especial interès en el teatre com a eina educativa i reivindicativa per a la societat. Ho fa palès a Iaia: memòria històrica, un projecte teatral propi que ressegueix la història del nostre país durant el segle XX a través del personatge d’una àvia. Sola a l’escenari, Valldaura es transforma en Mercedes Cajo Ballestín, una dona de 95 anys, i proposa un recorregut per la seva vida des de la infantesa a la joventut, de la maduresa a la vellesa. Documentació escrita i audiovisual, poemes, textos, cançons, objectes i, sobretot, un gran treball interpretatiu conviden a posar-se a la pell d’una dona que ho ha viscut quasi tot...

FITXA ARTÍSTICA
Alba Valldaura, direcció i interpretació

http://www.iaiamemoriahistorica.com/p/blog-page_20.html

 

PREU - Taquilla inversa

Estrena de carta del Cafè del Candela

27 Març, 2015 - 19:00

Concurs de Catan i Jocs de Taula

28 Març, 2015 - 21:00

[Acte de suport] Isma i Dani absolució

En els darrers temps està creixent l'alarma social entorn la criminalització de la protesta i la defensa de les nostres vides. El règim vol morir matant i està intentant que la por ompli la nostra vida. No ho aconseguiran: lluitar les nostres vides no és una elecció i casos com el 4F i molts d'altres, com el del Dani i l'Isma, assenyalen la necessitat d'aconseguir una democràcia real de forma urgent. Volem tenir una vida digna, plena i alegre!

El proper dimarts 17 de febrer a les 19h organitzem conjuntament amb el grup de suport de l’Isma i el Dani un acte per explicar i denunciar la injustícia del cas d’aquests dos joves, detinguts pel fet d’exercir el dret a vaga, i per demanar la seva absolució davant el judici que han d’afrontar els propers 9, 10 i 12 març on l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fiscalia els demanen gairebé 9 anys de presó.

El Dani Ayyash és veí de Terrassa i participa a l’associació Zaituna de solidaritat amb Palestina amb seu a l'Ateneu Candela.

[Videodrome] BRICK

BRICK

Aquest Febrer l'Ateneu Candela es tenyeix de negra i dedica la seva programació mensual a la novel·la negra. Per tant a Videodrome atacarem amb un cicle de cinema negre. Relats criminals, femme fatales, detectius alcohòlics... Vinga va que comencem!

Dimecres 25 projectarem "Brick" (2005, Rian Johnson) neonoir postmodern que trasllada tots els codis del cinema negre a una intriga "teenager" que segueix a Joseph Gordon-Levitt que investiga als seus companys d'institut per trobar a la seva desapareguda ex-novia.IMDb

Contingut sindicat