Informacio útil

Participa

Grups

Activitats Centre Social

[Concert] Izä

30 Gener, 2015 - 22:30

LANZAMIENTO DEL DISCO “LA LLAMA” DE IZÄ

 

Izä, artista gaditana afincada en Barcelona, lanza su primer disco en solitario “La Llama”, mezclando raíces y experiencia, en el que muestra una visión personal e íntima de un estilo propio que denomina “etno-pop”, fuerza y sentimiento entremezclados a partes iguales.

 

El disco, editado por el sello Dona Cançó, se compone de 11 temas que transmiten principalmente la nostalgia del sur y en los que el mar está muy presente, así como algunas historias de desamor. Un trabajo en el que predomina el aire flamenco y el funk, las músicas del mundo… intimista a la vez que alegre y que, según la artista, gira en torno a un mensaje final: “dentro de ti está todo lo que necesitas para ser feliz”.

 

[Festa de Reis] Wild Guateque

5 Gener, 2015 - 22:30 - 23:30

Festa de reis, amb 3 DJ's!! [rima]

DJ Resorte, Serie Oro (Música de hoy y de siempre)

Miguelón JR, RocK'N Roll - Disco - Yeyé

Professor Pineda MDR, Sexy Muzik

[taller] Fotografia

A partir del proper dimarts 25 de Novembre, per fi comença el TALLER DE FOTOGRAFIA! Cada dimarts fins el 16 de desembre, de 10.30h a 12h sessions per aprendre a fotografiar l'ànima de les persones!

"Les  persones tenen la seva escència, ningún és igual que un altre, la  mirada, un gest, com vestim, com caminem, …ens fan ser únics. Els fotògrafs observem, captem aquesta escència, i la transformem segons la nostra manera de mirar. Aquest  taller preten transmetre aquesta manera de fotografiar interessant pel  seu contingut tècnic (que no serà gaire )  i personal. Fotografiar, fer retrats, diu de la persona que tens al davant i d'un mateix."

Encara ets a temps d'apuntar-te! Fes un e-mail a candelagestio@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - -

[Quinto del Candela]

25 Desembre, 2014 - 19:30

Els dies son 25, 26 de desembre i el 6 de gener passarem les tardes de nadal amb un clàssic del quinto terresenc: el quinto de l'Ateneu Candela.

Amb els millor lloro: el Wally! I la millor recaudadora de partides: la Gemma! :P

Aquesta any, no serà menys!! No falteu!! :)

 

[Humor i Rock] Sobrino del Diablo "Anti-Nadal"

27 Desembre, 2014 - 22:30

El Sobrino del Diablo

 

Especial "Anti-Nadal"

 

Preu: TAQUILLA INVERSA

 

 

 

Matins al Candela

Falten uns quants dies per l'1 d'octubre...
 
Tenim el plaer d'anunciar-vos que a partir del dia 1 d'octubre doblem esforços i energies per aquest curs i reinventem els matins del centre social. Synusia i El Cafè del Candela amb l'atenció que les caracteritza proposen i aposten per: MATINS AL CANDELA.
 

[Poesia] Matèria Fosca

8 Gener, 2015 - 21:00 - 23:00

Joan Duran i Pere Vilanova

Recital poètic i concert

 

 

El poeta Joan Duran i el cantautor Pere Vilanova entrellacen poemes i cançons en un espectacle que vol bastir ponts entre universos creatius, emmirallar paisatges i teixir complicitats entre els referents íntims dels dos artistes per a crear-ne de nous i inesperats.

 

L’espectacle es construeix a partir del llibre Matèria fosca i el disc Les tres estacions, darreres obres dels dos creadors. Però també deixa una escletxa per on s’hi escolen poemes inèdits i cançons tot just intuïdes...

 

Dijous 8 de gener de 2015 a les 21h

 

 

[Cicle infantil] Colors

27 Desembre, 2014 - 18:30 - 19:30

CICLE INFANTIL - TEATRE i CONTES

"Colors" amb Teatre tot Terreny

La història gira al voltant dels tres éssers encarregats de pintar el món: en Grogues, en Roges i la Blaves. Tots tres acoloreixen des de l’inici dels temps les diferents estacions de l’any, però últimament tot el que pinten se’ls hi descoloreix i embruta.
Els tres colors visitaran la seva creadora, la Dama Blanca. Un personatge dotat d’un poder mitològic que entendrà aquest problema com un descuit per part de l’activitat humana. Així doncs, proposarà una solució ben simple: aconseguir que les persones tornin a
estimar els colors.
Cada un dels tres haurà de trobar la manera de representar el significat del seu color als humans. Es veuran amb la necessitat d’anar a l’únic lloc on els podran percebre: el món dels somnis. Dit i fet, els colors s’embarcaran en tres aventures per poder conservar la seva estimada feina: pintar el món.

 

 

[Cicle infantil] Osset Meu & The soundbox

20 Desembre, 2014 - 18:30

CICLE INFANTIL - TEATRE i CONTES

"Osset meu & the soundbox" teatre per a bebès

Edat del públic: de 0 a 3 anys

Jugant i cantant, els personatges d'aquest conte troben un osset. De seguida l'estimen i ell no els vol deixar. Però hi ha un temps per tot, desprès d'abraçades i manyagues, toca desenganxar-se per anar a explorar el món! I explorar el món vol dir descobrir molt sons i llenguatges! Utilitzant la electrònica, tarimes vibratòries i molts instruments elèctrics i acústics, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única pels bebès i els seus pares.
Dos actors, músics i cantants interpreten aquest conte original. Tots els sons i músiques estan tocats en directe pels actors, els nens i els seus pares!

 

Autor / compositor: Christophe Sainsot Tintou
Escenografia i direcció tècnica: Nevermai
Amb:
– Silvia Dotti
– Christophe Sainsot Tintou

 

#InfantilAlCandela

Preu de la activitat: TAQUILLA INVERSA.

Cap d'any al Candela!

31 Desembre, 2014 - 01:00 - 05:00

Ja és un clàssic terrassenc passar els caps d'any al Ateneu Candela!;)

La gent sopa a casa i cap a la 1h ja comença a venir cap al centre social. Qui no té una anècdota memorable un cap d'any al candela? Festes ben preparades,a preu popular, amb cotillón currat, amb dinàmiques per passar-ho genial... i ON ET TROBES A TOTHOM!

A més aquest any el benefici de la festa serà per finançar una segona estufa de pellets pel centre social. Imagineu les activitats de ka sala gran polivalent (on es fan tots els espectacles, el cinebar, el repartiment de la coope etc.) amb una estufa com la del Cafè del Candela. Bé, no?

Doncs compreu ja la vostra entrada al cafè del Candela! Que nos las quitan de las manos!

Contingut sindicat