Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

Plantem-nos!

Contingut sindicat
Blog d'un hort comunitari recuperat en un solar municipal al mig de la ciutat, el maig de 2010. Intentem fer i promoure l'agricultura ecològica a la ciutat. Participem en la Xarxa d'horts de Terrassa.
Actualitzat: fa 9 setmanes 2 dies

Plantem-nos hem celebrat 10 anys

30 Novembre, 2020 - 17:34
Aquest any Plantem-nos hem celebrat 10 anys s’ha fet aquest vídeo explicant la història trajectòria i funcionament del nostre hort comunitari. També es presenta la xarxa d’horts urbans de Terrassa i s’explica com funcina l’hort de Can Tussell. Origen: Inici dels horts urbans, Plantem-nos celebra 10 anys.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia