Groups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts

Participa

Informacio útil

November 2021

Títol Capçalera notícia Datasort icon

Cicle Infantil i Juvenil DZero 21-22

Ja tornem a tenir aquí el Cicle Infantil i Juvenil del Districte Zero!

Un any més, diferents projectes del Districte Zero ens hem unit per crear aquest cicle, que ve carregat de propostes artístiques de tots els colors. Cada projecte ha proposat una activitat, veureu que totes elles ben diferents i per totes les edats.

Les entrades per a qualsevol dels espectacles es podran comprar anticipadament a la Llibreria Synusia (Carrer Montserrat, 136) de dilluns a divendres de 10 a 13:30h i de 18 a 21h i els dissabte al matí de 10 a 13:30h.

A continuació, us presentem tota la programació! Esperem que la gaudiu tan com nosaltres preparant-la!

LA VERITAT DE LES PRINCESES amb La Boia Teatre

18 de desembre de 2021 | 18h | Ateneu Candela | 5€/persona

Organitza: L'Embarral | A partir de 3 anys

EL GUINYOL - ARTUR I BLANCAFLOR amb Pengim Penjam Titelles

8 de gener de 2022 | 17:30h | Lab 7,70 (C/ Canonge Rodó, davant del número 49) | 5€/persona

Organitza: Tub d'Assaig | A partir de 3 anys

24/11/2021 - 15:26

Trobada mensual de Full Stack Vallès

L'Ateneu Candela tornarà a acollir a partir del dimecres 24 de novembre a les 19h, les trobades sobre tecnologia i desenvolupament web de Full Stack Vallès, una trobada de desenvolupament web que no es fa a Barcelona. L'objectiu és compartir coneixement sobre tecnologia i conèixer més gent en un sector que malauradament tendeix a centralitzar-ho tot a Barcelona.
A cada trobada tenim una xerrada principal d'uns 25-30 minuts, i una o dues de més curtes de 5-10min. Els temes poden ser tan diversos com vulguem: programació, front-end, back-end, devops, productivitat, sistemes, agile, open source… Qualsevol tema que ens afecti en el nostre dia a dia en el sector tecnològic és benvingut. Després de les xerrades ens quedem una estona prenent alguna cosa i fent una mica de networking.

24/11/2021 - 14:07

La Remezcla: Goteo per acondicionar la Sala Tallers

Estem en plena campanya de micromecenatge a https://www.goteo.org/project/la-remezcla per acondicionar la Sala Tallers de l'Ateneu Candela (just la que hi ha al costat de la cafeteria). Com moltes de vosaltres sabeu, aquesta sala és un espai que fem servir totes per fer autoformacions, grups de lectura, grups de criança, assemblees de col·lectius... entre d'altres. Es tracta d'un espai d'ús comunitari que és de totes i per això, cuidar-lo i acondicionar-lo és un tema col·lectiu.

L'espai està força malmès i diraiament hi passen molts col·lectius, grups i iniciatives de la ciutat que necessiten un lloc on reunir-se i estar confortables. És per això que volem arreglar el terra, la il·luminació, obrir finestre de ventilació, afegir-hi unes taquilles perquè els col·lectius que ho necessitin puguin guardar-hi el material, posar-hi cortines... entre d'altres.

02/11/2021 - 16:00

Programació mensual: Novembre 2021

 
Comencem el penúltim mes de l'any amb programació del Candela, Synusia, El Cafè del Candela i l'Embarral. Aquest mes tornen els concerts a la cafeteria, continuen grups de lectura de la llibreria i en comencen d'altres, l'Embarral programa activitat infantil i el Candela segueix amb els Grups de criança, participem a les Portes Obertes del Districte Zero, acollim 2n. Micro Obert de poesia amb Paseando con Marte (Helena i Toni) i participem, a finals de mes (27/11) a la Fira d'Economia Social i Solidària a la Plaça Vella.
 
NOVEMBRE 2021
 
Dissabte 6 | 11:30h
[1a. sessió - Dolents]
Organitza: Llibreria Synusia i Grup Còdol
 
Divendres 12 | 21h
02/11/2021 - 15:44
Syndicate content