Grupos

Participa

Informacio útil

L'Embarral

L'EMBARRAL és una productora artística de model associatiu.
Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural. Amb el temps hem anat ampliant els serveis i adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, programadors, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.
Creiem en la cultura com a eix vertebrador de la societat, és per això que enfoquem la nostra feina des del Km 0 i amb les persones al centre. Habitem al Districte Zero de la ciutat de Terrassa, dins l'Ateneu Candela.
 

Oferim espectacles de creació pròpia, producció executiva i distribució d'espectacles, disseny i gestió de projectes culturals, acompanyament artístic, organització d'esdeveniments, experiències i formació artística.

 

www.embarral.com
INFO i CREACIÓ: info@embarral.com
PRODUCCIÓ I CONTRACTACIÓ: espectacles@embarral.com

subscriu-te al nostre butlletí per estar al cas de tot!

 

 
 

Publicacions del grup: L'Embarral

"Mamá, quiero ser..." amb Àlex Marteen

3 Junio, 2023 - 20:00 - 23:05

Àlex Marteen ens presenta el seu espectacle Drag: "Mamá, quiero ser..." a l'Ateneu Candela de Terrassa.

 

20h: Obertura de portes

20:30 a 21:30h: Espectacle "Mamá, quiero ser..."

21:30h a 22:30h: Temps per sopar a la Cafeta del Candela

22:30h a 00:30h: Sessió DJ Àlex Marteen

 

TIPUS D'ENTRADA

- Espectacle + Sessió DJ + consumició (cervesa/refresc) --> 10€

- Sessió DJ + consumició (cervesa/refresc) - accés a partir de les 22h --> 5€

 

Entrades a: https://www.entrapolis.com/entrades/alex-marteen-mama-quiero-ser-a-terrassa

 

 

Organitza: L'Embarral i La Cafeta del Candela

De Faula, amb La Guilla Teatre

Un any més torna el Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero. Un cicle organitzat per diversos projectes culturals que habitem al Districte Zero: Les Pisanes, la Llibreria Synusia, Tub d’Assaig, Cafè Teatre l’Artista, la Casa de la Música de Terrassa i L’Embarral.

Aquesta edició compta amb sis propostes variades de teatre de màscares, clown, text, contes, faules, poesia, màgia i música de gener a maig. Un cop al mes podreu gaudir d’una de les propostes del cicle, anoteu-ho a l’agenda!!

De Faula amb La Guilla Teatre

Dia: 14 de gener 2023 a les 18h

Lloc: Ateneu Candela (c/ Montserrat 136, Terrassa)

11 i 12/6 | "Iaia: memòria històrica". Espectacle teatral

iaia: memòria històrica

espectacle teatral per a joves i adults

iaia: memòria històrica és el resultat d’un procés de creació de l'Alba Valldaura basat en la vida d’una dona de 95 anys, Mercedes Cajo Ballestín, àvia de la mateixa actriu.
A través d'un treball de camp amb documentació escrita i audiovisual, donant èmfasi a alguns moments rellevants de la vida de Mercedes Cajo, es construeix la dramatúrgia de l’obra que representa una part de la història i la societat espanyola del segle XX, centrant-se especialment en Catalunya.

TNT - Se respira en el jardín como en un bosque

A Se respira en el jardín como en un bosque El Conde de Torrefiel ens proposa una pràctica per a tots els públics sobre què és, en essència, el fet escènic.

Què és el fet escènic? Un intercanvi on una persona actua i una altra observa. O bé: un intercanvi regit per unes pautes i dut a terme amb voluntat de ser-ho. O bé: un espai i un temps dedicats a imaginar una petita part de món. Trampa i cartró, artifici.

Fa any i mig, quan per la covid-19 la Tanya Beyeler i en Pablo Gisbert (El Conde de Torrefiel) es van veure forçats a canviar els plans per la seva nova producció, es van negar a apuntar-se al carro de les alternatives online. Amb Se respira en el jardín… aquests referents locals i internacionals de tot allò que cau sota l’etiqueta de ‘nous formats’ van decidir celebrar del teatre, en canvi, la seva dimensió més analògica.

Etiquetes:

[ONLINE] Infantil L’Embarral

Els infants són el públic de demà i és per això que és importantíssim oferir-los espectacles de qualitat. Des de L'Embarral, a més de produir espectacles pels més petits, fa anys que programem espectacles pel públic familiar. Ho hem fet des des de fa 7 anys al cicle infantil, que ja fa un any que es consolida i transforma en “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero”. Aquesta vuitena edició seguim unint forces amb entitats del Districte Zero de Terrassa: L’Embarral, la Llibreria Synusia, la Casa de la Música, Les Pisanes, el Tub d'Assaig 7.70 i el Corralito.

Malgrat les adversitats d'aquest any, decidim mantenir la programació i allargar-la cap al 2021 per poder seguir oferint un cicle de qualitat per a petits i joves.

Des de L'Embarral, aquest any hem decidit oferir-vos dos espectacles ONLINE, amb entrada gratuïta.
La situació actual ens ha portat a prendre aquesta decisió; era necessari que tothom pogués accedir a aquests dos espectacles de gran qualitat i que ens fa tanta il·lusió compartir.

El cicle segueix fins el març amb propostes xulíssimes!

 

Distribuir contenido