Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Concentració Solidaritat amb Palestina

Dissabte 2 de Gener a les 19h davant l'Ajuntament de Terrassa

Un any després dels atacs massius per part d'Israel sobre Gaza, diverses entitats de la ciutat tornen a convocar una concentració a Terrassa per recordar les víctimes d'ara fa un any i per reclamar la fi del bloqueig de Gaza. Després d'un any Gaza segueix sense els mínims recursos per viure ni per dur a terme la reconstrucció dels nombrosos danys de l'any anterior, deixant a la població vivint en condicions infrahumanes.

Després dels atacs el govern espanyol va assegurar que vetllaria per la reconstrucció i el compliment dels drets humans sobre la població de Gaza. Des d'aleshores les dues úniques intervencions destacades relacionades per part del govern ha estat modificar i suprimir els principis bàsics de la jurisdicció universal per evitar que els crims de guerra comesos a Gaza poguèssin esser jutjats, i firmar nous acords en matèries d'armes amb Israel.

Davant la negativa d'acció i la passivitat dels estats, la societat civil internacional ha decidit aquest any organitzar una marxa per la llibertat de Gaza, amb l'objectiu de trencar el bloqueig i poder entrar a la zona. Els 1500 participants a la Marxa han estat retinguts a diferents poblacions d'Egipte i de moment no han pogut arribar a la frontera de Rafah. 

Dissabte 2 de Gener de 2010 a les 19h davant l'Ajuntament de Terrassa, concentració de solidaritat amb Palestina per recordar les víctimes dels atacs d'ara fa un any, per donar suport a la Marxa per la Llibertat de Gaza,  i per demanar la fi de les relacions amb l'estat d'Israel i tot el suport a la campanya de boicot, sancions i desinversions, per posar fi a la neteja ètnica a Palestina.

Etiquetes:
Grupos:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia