Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 8 posts

Participa

Informacio útil

Concentració Solidaritat amb Palestina

Dissabte 2 de Gener a les 19h davant l'Ajuntament de Terrassa

Un any després dels atacs massius per part d'Israel sobre Gaza, diverses entitats de la ciutat tornen a convocar una concentració a Terrassa per recordar les víctimes d'ara fa un any i per reclamar la fi del bloqueig de Gaza. Després d'un any Gaza segueix sense els mínims recursos per viure ni per dur a terme la reconstrucció dels nombrosos danys de l'any anterior, deixant a la població vivint en condicions infrahumanes.

Després dels atacs el govern espanyol va assegurar que vetllaria per la reconstrucció i el compliment dels drets humans sobre la població de Gaza. Des d'aleshores les dues úniques intervencions destacades relacionades per part del govern ha estat modificar i suprimir els principis bàsics de la jurisdicció universal per evitar que els crims de guerra comesos a Gaza poguèssin esser jutjats, i firmar nous acords en matèries d'armes amb Israel.

Davant la negativa d'acció i la passivitat dels estats, la societat civil internacional ha decidit aquest any organitzar una marxa per la llibertat de Gaza, amb l'objectiu de trencar el bloqueig i poder entrar a la zona. Els 1500 participants a la Marxa han estat retinguts a diferents poblacions d'Egipte i de moment no han pogut arribar a la frontera de Rafah. 

Dissabte 2 de Gener de 2010 a les 19h davant l'Ajuntament de Terrassa, concentració de solidaritat amb Palestina per recordar les víctimes dels atacs d'ara fa un any, per donar suport a la Marxa per la Llibertat de Gaza,  i per demanar la fi de les relacions amb l'estat d'Israel i tot el suport a la campanya de boicot, sancions i desinversions, per posar fi a la neteja ètnica a Palestina.

Etiquetes:
Grupos: