Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 8 posts

Participa

Informacio útil

[documental] Les costures de la pell

La ONG Vols - Voluntariat solidari, ens proposa veure i comentar el documental: "LES COSTURES DE LA PELL" de la productora NO DUST FILMS

Sinopsi:

Les grans multinacionals del tèxtil mundial han trobat al sud-est indi un paradís on situar bona part de la seva producció. Un sector de la població empobrida, majoritàriament femenina i desprotegida per la legislació hi treballa en condicions de precarietat extrema i confinament.

Les costures de la pell és un projecte de documental que té la voluntat d’explorar aquesta problemàtica. I vol fer-ho assumint d’entrada que el nostre model de societat i consum té la seva contrapartida a l’altra banda d’un món globalitzat.

Durada 60'. Localitzacions: Bangalore, Tamil Nadu i Kochi (Índia). Data de rodatge: maig-octubre 2013.

 

 

- - - - - - - - -

ONG VOLS- Voluntariat Solidari té com a objectiu la contribució a la promoció humana des del camp de l'educació, treballant per a la transformació social, tant en les societats del nord com del sud. VOLS fa la seva aportació al camp de la cooperació al desenvolupament amb un model on:

  • El voluntariat internacional esdevé una eina de transformació social.
  • L' educació per al desenvolupament s'entén com un procés educatiu i participatiu que genera reflexions i actituds crítiques, i impulsa una ciutadania responsable
  • Els projectes (per infants i joves amb més vulnerabilitat) neixen de les necessitats de les comunitats locals, assegurant la seva participació en la definició dels objectius i intervencions.
Etiquetes: