Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

El Tallerín: Eines bàsiques de video-setraming a Exit.

Un taller d'eines bàsiques per poder realitzar un streaming senzill en el context d'EXIT. Aquest taller, no només es presenta com una breu aproximació tècnica a la pràctica d'emissió de vídeo en directe per Internet i a l'ús de plataformes digitals sinó que també pretén ser un espai per replantejar les metodologies de producció audiovisual en col·lectius socials (formats de representació, mètodes d'organització col·lectiva, possibilitats del directe per internet com a espai d'articulació política..).

 

Venue:
EXIT   -   Sitio Web
Calle:
Carrer San Martì 11
CP:
08001
Ciudad:
Barcelona

 

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia