Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 8 posts

Participa

Informacio útil

Taller Tacat: inauguració

INAUGURACIÓ DEL TALLER TACAT AMB ACTIVITATS A L'ATENEU CANDELA

El taller TACAT és un taller de gravat situat a la ciutat de Terrassa. Un espai de creació d'obra gràfica on es treballa amb diferents tècniques d'estampació i edició. Pretén promoure l'art del gravat i apropar a la ciutat de Terrassa aquest mitjà d'expressió. A diferència d'altres tallers d'aquesta disciplina, el Taller TACAT es caracteritza per treballar i investigar amb tècniques de gravat "no tòxiques", que minimitzen l'exposició a agents químics propis de les tècniques tradicionals (com són els àcids i els dissolvents). 

Des del taller TACAT us conviden el pròxim divendres 7 d'octubre a les 19h a conèixer el nostre espai, obert al públic per primera vegada. Us hi esperen amb un petit pica pica i bon ambient gravador! A partir de les 21h ens traslladarem a l'Ateneu Candela per continuar amb la festa d'inauguració del taller, en la que us acompanyarà una exposició d’estampes i matrius, un concert, i un sorteig de moltes coses realitzades en tècniques d'estampació!

I si us quedeu amb ganes de més o esteu temptats d'endinsar-vos amb nosaltres en aquest món, durant el cap de setmana es realitzaran uns tallers oberts molt diversos, en el que diferents professors d’arreu del país ensenyaran tècniques i formes de crear a partir d'aquest mitjà artístic.

Etiquetes: