Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Taller Tacat: inauguració

INAUGURACIÓ DEL TALLER TACAT AMB ACTIVITATS A L'ATENEU CANDELA

El taller TACAT és un taller de gravat situat a la ciutat de Terrassa. Un espai de creació d'obra gràfica on es treballa amb diferents tècniques d'estampació i edició. Pretén promoure l'art del gravat i apropar a la ciutat de Terrassa aquest mitjà d'expressió. A diferència d'altres tallers d'aquesta disciplina, el Taller TACAT es caracteritza per treballar i investigar amb tècniques de gravat "no tòxiques", que minimitzen l'exposició a agents químics propis de les tècniques tradicionals (com són els àcids i els dissolvents). 

Des del taller TACAT us conviden el pròxim divendres 7 d'octubre a les 19h a conèixer el nostre espai, obert al públic per primera vegada. Us hi esperen amb un petit pica pica i bon ambient gravador! A partir de les 21h ens traslladarem a l'Ateneu Candela per continuar amb la festa d'inauguració del taller, en la que us acompanyarà una exposició d’estampes i matrius, un concert, i un sorteig de moltes coses realitzades en tècniques d'estampació!

I si us quedeu amb ganes de més o esteu temptats d'endinsar-vos amb nosaltres en aquest món, durant el cap de setmana es realitzaran uns tallers oberts molt diversos, en el que diferents professors d’arreu del país ensenyaran tècniques i formes de crear a partir d'aquest mitjà artístic.

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia