Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 8 posts

[Cicle infantil] Electric Babyland

 

El dissabte 12 de novembre a les 18:30h al quart Cicle infantil de Teatre i Contes al Candela us convidem a escoltar i veure  a la CiaBruc Brithers que ens farà gaudir de l'espectacle per a bebès "Electric Babyland"

Benvinguts al laboratori de Mr. Sound, una habitació plena d’instruments musicals i màquines que fan soroll. L’espai des d’on el nostre protagonista treballa cada dia perquè la ciutat soni com cal. Però no ho pot fer sol, per això ens convida a fer-li un cop de mà. “Electric Babyland” és un conte-taller musical per a nadons. Un espectacle multilingüe perquè els més petits juguin i experimentin amb instruments electrònics i acústics fets a la seva mida. Espectacle estrenat a la Fundació Miró en el marc del festival Grec.

 

#infantilalCandela

Activat en família adreçada a nens i nenes de 0 a 5 anys

 

 

 

 

Preu de l' activitat: TAQUILLA INVERSA

Organitzat per la Llibreria Synusia i L'Embarral.

 

La Bruc Brothers Company és una companyia teatral que fomenta la diversitat cultural, la passió per la música i l’amor cap a les llengües. Tres pilars d’un mètode pedagògic novedós i innovador, que ens convida a aprendre idiomes a partir de l’experiència teatral i l’escolta musical. Concebuda pel músic i pedagog Christophe Sainsot Tintou, la companyia està integrada per professionals formats en els àmbits de les arts escèniques, la música i la pedagogia. Des de la seva fundació l’any 2012, la Bruc Brothers Company ha estrenat els seus espectacles en festivals com el Grec i en espais com Fundació Miró, CCCB, Sala Atrium, Porta4 o Jove Regina.

 

 

 

Grupos:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia