Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Videodrome] Cicle de cinema fantàstic

#CinemaFantastic
Aquest octubre VIDEODROME fa 5 anys!!! Tot va començar com una petita alternativa al Festival de Cinema de Terror i Fantàstic de Sitges, i és per aquest motiu que aquest mes tornem a les arrels i dediquem el cicle al cinema fantàstic, alhora amb certes referències al festival que més ens agrada.

També preparem alguna sorpresa més, estigueu atents! De moment us deixem amb la programació, que aquest mes només seran 3 dimecres, doncs un d'ells és festiu.

El dia 5 comencem amb STAR TREK: THE MOTION PICTURE (Robert Wise, 1979) doncs aquest any la saga Star Trek celebra el 50è aniversari! Al festival de Sitges li dediquen el cartell i nosaltres projectem el primer film de la saga, amb la tripulació original comandada per William Shatner com el capità James Tiberius Kirk i Leonard Nimoy com l'inoblidable Spock.

Dimecres 19 projectem JUAN DE LOS MUERTOS (2011, Alejandro Brugués) divertida comèdia zombie cubana en honor a les zombie walks que organitza el festival de Sitges. El film ens relata una apocalipsi zombie que té lloc a La Habana, i com sorgeix un "heroi", en Juan, que ha muntat un negoci per eliminar zombies a domicili.

Finalment, dimecres 26 acabem amb LA MASCHERA DEL DEMONIO (BLACK SUNDAY) (1960, Mario Bava). Parlem d'un clàssic del terror gòtic europeu salpimentat de bruixeria, vampirs i venjances d'ultratomba amb un dels autors més importants del fantàstic italià. El fantaterror europeu sempre té un lloc al festival de Sitges a la secció Brigadoon i també es restrena el film de Bava "Terror Nella Spazio".

Totes les pelis comencen a les 21.30h i podeu demanar el vostre sopar al Cafè del Candela! ;)

Us esperem Videodromers! A per 5 anys més!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia