Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Torna la música en directe] Oriol Vallès Trio

A l'Ateneu Candela sempre ha sonat el jazz, en especial les propostes més fresques dels músics joves de la ciutat. Arriben les festes i per començar-les amb bon peu, com cada any, podrem escoltar a una jove promesa ja consolidada del jazz terrassenc i bon amic del Candela: el trompetista Oriol Vallès en format de trio.

"Oriol Vallès trio es retroba després de mig any a l'Ateneu Candela. El trompetista terrassenc ara establert a Nova York torna a cridar els seus companys Xavi Castillo al contrabaix i Joan Casares a la bateria. Un retrobament esperat i excitant!!!" 

"ORIOL VALLÈS TRIO" són:

Oriol Vallès (trompeta)
Xavi Castillo (contrabaix)
Joan Casares (bateria)
 
Com passa als bars i als cafès de les ciutats més cosmopolites, que quan entres a prendre una cerveseta o a sopar; la música és quelcom imprescindible! L'Oriol ho sap perquè actualment viu a NYC i el proper divendres ho podreu comprovar!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia