Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Febrer Negre] Trobada amb Carlos Zanón

DIMARTS 28 DE FEBRER 19:30 h. us convidem a la presentació del llibre de relats del CARLOS ZANÓNMarley estaba muerto dins el festival "Febrer Negre al Candela" .

Carlos Zanón | Barcelona, 1966. Escriptor, poeta, lletrista, guionista i novel·lista.

Darrera activitat dins el Febrer Negre al Candela de 2017.

Presentació del llibre de relats "Marley estaba muerto" Premio Dashiell Hammett 2015, publicat per l'editorial RBA: "Escribí las historias de Marley estaba muerto con la sensación que estaba escribiendo una novela trinchada en cuentos. Conecté las historias a veces en el mismo ámbito temporal, personajes que salen y entran de distintos cuentos y en otras, años atrás, y algún islote en medio de la nada. Yo sentía el libro como un todo orgánico, como uno de esas bolas de cristal, y ya puestos en tema navideño, con nieve dentro si le das la vuelta"

Aprofitarem també per parlar de les seves altres obres i de tot el que ens vingui de gust, per tancar aquest programa d'actes "por todo lo alto".

Dinamitza, Marce García.

|facebook Febrer Negre al Candela

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia