Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] Duo Barbosa-Paulucci

Torna la música en directe amb el DÚO BARBOSA PAULUCCI!

Música argentina en gira!

Integrado por Agustina Barbosa en voz y Guillermo Paulucci en piano, el duo propone un recorrido por el tango y el folclore argentino en un show donde la espontaneidad y la interacción con el público van de la mano de lo musical.

Algunos de los autores interpretados son: Anibal Troilo, Cátulo Castillo, Gustavo "Cuchi" Leguizamon, Carlos Carabajal, Homero Manzi, entre otros.

https://www.facebook.com/BarbosaPaulucci/?fref=ts

 

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia