Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] 12 cuerdas

 
12Cuerdas és el projecte musical de Víctor Martínez i Rubén Lorente, dos amics de tota la vida que s’uneixen per compartir, improvisar i fusionar música.
Posseeixen estils de tocar la guitarra molt diferents. Rubén, amb la seva guitarra flamenca, potent i càlida. Víctor, amb la seva guitarra elèctrica, rítmica i subtil. L’estil personal de cada un s’ajunten per projectar un so únic, cuidat i elegant. 
 
El repertori es nodreix de composicions de grans autors del flamenc, del jazz i de la música popular. De Paco de Lucía a Chick Corea, passant per The Beatles o Pink Floyd, tots ells sonant sota les 12Cuerdas. 
 
Si voleu saber una mica més d'aquest fantàstic duo:
www.facebook.com/12cuerdasduo
www.instagram.com/12cuerdasduo

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia