Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] Controversia

 
Controversia (Recital poético y otros cuentos)

Controversia es una apasionada discusión entre dos personas que estan completamente de acuerdo. Un debate de besugos entre una guitarra y una pluma, una sangrienta batalla de dos contricantes indivisibles que va de la cama a la espada, de la costumbre al mito, del beso al mordisco y del arpegio al pedal de distorsión.

Formado por textos de Cristina Gimenez y música de David Marcos compuesta para la ocasión. En está ocasión, tendremos la colaboración de la cantante y chelista Anna Farriol.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia