Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] Opoloh music

Torna la [MÚSICA EN DIRECTE al Cafè del Candela]

Aquest dissabte 28 d'Octubre amb OPOLOH a les 22.30h

"Hablar con el corazón en tiempos de las mil y una epidemias emocionales es, hoy en día, algo totalmente vital y necesario. Al menos así lo percibo y así lo quiero transmitir. No canto por cantar ni escribo por escribir, siempre hay una causa, aunque sea inconsciente. Una causa que desentierra sentimientos profundos que a todxs nos une, especialmente cuando son contradictorios. Es por esta razón, que a través de la música, como canal dominante, busco empatizar con esos sentimientos comunes, para lograr comunicarnos con el corazón limpio y libre de prejuicios. Sin más, des de mi microcosmos a todo el resto de microcosmos que a la vez formamos este macrocosmos, etc"

Aquí teniu un tastet:

https://www.youtube.com/watch?v=V2e-0C_lkV0

 

Els podeu seguir a:

https://www.facebook.com/opolohmusic/

http://opoloh.blogspot.com.es/

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia