Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] Oscar Torres

 

Oscar Torres es un cantautor de Mataró (Barcelona) que combina la rumba catalana y flamenca con estilos como el rock, funk o reggae.

Líder del grupo Momen y La Banda Tarumba (del 2006 al 2015), que al proclamarse ganadores del concurso de becas Casa de la Música, en 2011 graban su primer disco titulado "Voy a cantarle al mundo”, presentándolo en varias salas, festivales y fiestas de distintas ciudades.

 

En diciembre de 2016, y bajo el nombre Oscar Torres & Band, sale su primer disco en solitario titulado "Persiguiendo un sueño". Un disco más maduro en letras, más rítmico y con el que, musicalmente, da un gran paso adelante. Rumbas a ritmo de ventilador, acompañadas de sonidos totalmente rockeros y vivencias en forma de canción. Historias cotidianas e inquietudes cantadas con ese lenguaje común que caracteriza a Oscar Torres. 

 

 

 

 

www.oscartorresband.es

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia