Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[videodrome] Cicle “Terror al Candela”

#TerrorAlCandela

Arriba l'octubre i amb ell el Festival de Cinema de Terror i Fantàstic de Sitges, que aquest any celebra el seu 50è aniversari. Felicitats! Des de Videodrome sempre ens agrada tornar a les nostres sessions de gènere fantàstic que fèiem quan vam començar, i és que quan corre la sang ens posem nostàlgics : )

Així que hem seleccionat 4 films de terror com a representants de diverses dècades, títols de culte que combinen terror i humor negre. Ens encantaria revisionar-los amb vosaltres!

Dimecres 4: Aquest any a Sitges es fa homenatge a la figura de Dràcula al cinema, i en projecten alguns títols. Nosaltres hem triat DRACULA, PRINCE OF DARKNESS (1966, Terence Fisher) segon film sobre Dràcula de la productora britànica Hammer, amb Christopher Lee tornant d'entre els morts per tots nosaltres.

Dimecres 11 farem un petit homenatge a Tobe Hooper amb THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2 (1986) doncs la primera part (que ens encanta) ja la vam projectar als nostres primers anys. La seva seqüela té més humor negre i més sang. Torna Leatherface i la seva família de tarats per fer de les seves.

Dimecres 18 projectem un film de ciència ficció, STARSHIP TROOPERS (1997, Paul Verhoeven). Una sàtira sobre una societat militarista abocada a l'extermini d'una raça d'alienígenes amb molta mala hòstia. Un dels millors films del director de Robocop.

Acabem dimecres 25 amb THE GREEN INFERNO (2013, Eli Roth). Uns estudiants activistes que viatgen a la selva del Perú per intentar aturar una tala d'arbres. Òbviament una tribu caníbal els estarà esperant amb molta gana. Una posada a punt del director de "Hostel" al cinema de caníbals que es va popularitzar als anys 70.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia