Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Música en directe] Laia Rius

“Vinc d’un cel blau” (Temps Record, 2017) és el primer disc en solitari de la Laia Rius, en el qual s’expressa com a compositora, cantant i violinista.
Després d’una llarga trajectòria com a intèrpret en diversos projectes musicals (Túrnez i Sesé, Joan Isaac, Albert Fibla…) i teatrals (Dagoll Dagom, El Molino i Companyia Manolo Alcántara), la Laia Rius ens presenta ara el seu projecte més personal. Hi trobareu delicades poesies musicades i suggerents lletres de cançons d’autors com Joana Raspall, Pere Matalonga, Montse Gort i Xavi Túrnez, així com versions adaptades al català de grans autors com Milton Nascimento i Leonardo Amuedo.
Acompanyada per la càlida i versàtil guitarra elèctrica d’en Roc Calvet, el duet ens oferirà un concert íntim ple de complicitats i poesia.
 
Laia Rius - veu i violí
Roc Calvet - guitarra elèctrica
 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia