Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 8 posts

Participa

Informacio útil

[videodrome] Cicle “Cinema Jazz”

Arriba el 37é festival de Jazz de Terrassa, i un cop més, des de Videodrome col·laborem amb un sinuós cicle de cinema & jazz.
Dues ficcions i dos documentals musicals que ompliran de música jazz els dimecres nit a l'Ateneu Candela. Arriba la primavera a ritme de Jazz!

Dimecres 7 inaugurem el cicle amb el documental ANITA O'DAY: THE LIFE OF A JAZZ SINGER (2007, Robbie Cavolina, Ian McCrudden), un tribut a aquesta diva del jazz que ens va deixar l'any 2006. Podrem conèixer més a fons a aquesta cantant d'estil swing i bebop gràcies al testimoni de la mateixa artista que ens explica de primera mà la seva història.

Dimecrs 14 projectem YOUNG MAN WITH A HORN (1950, Michael Curtiz) un film sobre l'ascens d'un trompetista de jazz, que passa de tocar als tuguris més lúgubres al clubs nocturns amb més classe de la ciutat. Realitzada pel director de "Casablanca" i protagonitzada per Kirk Douglas i Lauren Bacall.

Dimecres 21 projectem PIANO BLUES (2003, Clinte Eastwood) que forma part d'una sèrie de documental sobre blues produïts per Martin Scorsese i dirigits per grans noms del cinema.
En aquest cas, Clint Eastwood, gran amant del jazz, fa un homenatge als pianistes de blues a partir d'entrevistes i actuacions de músics de la talla de Ray Charles, Fats Domino, Doctor John o Dave Brubeck.

Acabem dimecres 28 amb la cinta d'animació cubana ¡VAMPIROS EN LA HABANA! (1985, Juan Padrón). Pepito, un trompetista de latin jazz que es veu involucrat al mig d'una guerra entre dos clans vampirs que busquen una fórmula revolucionaria per poder caminar sota la llum del sol. Comèdia vampírica ambientada a la Cuba dels anys 30.