Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 8 posts

Participa

Informacio útil

Concentracions a Catalunya contra l'atac d'Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza

  • Barcelona: concentració a les 19h davant la Cambra de Comerç Espanya-Israel Travessera de Gràcia 21
  • Girona: A les 19h a la Plaça del Vi (davant de l''ajuntament)
  • Lleida: Plaça la Paeria davant de l'ajuntament a les 19:30h
  • Vilanova i la Geltrú: 20:00 Plaça de la Vila

Comunicat unitari

contra l'atac d'Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza

 

 

Front a l’atac per part de l’exèrcit israelià contra els membres de la flota d’ajut humanitari, en missió pacífica de resistència civil, que pretenia trencar el setge de Gaza, denunciem i condemnem les greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comés i ha ordenat cometre el govern israelià.

Més enllà que l’abordatge s’hagi comès en aigües internacionals o dins de l’espai marí palestí, controlat per Israel, l’ús desproporcionat de la força armada contra la població civil, interna o internacional, suposa una flagrant violació del Dret internacional.

Instem a que és produeixi un clar pronunciament de les autoritat polítiques internacionals, de l’Estat espanyol i de Catalunya contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes cap al principi del respecte de la dignitat humana. Recordem que el silenci equival a complicitat. Esperem que els nostres polítics estiguin a l’alçada dels valors de la dignitat humana i condemnin aquesta situació que ha costat la vida i ha ocasionat un gran nombre de ferits a activistes internacionals i no es quedin en silenci com va passar durant l’Operació Plom Fos, en la que varen morir més de 1.300 palestins.

 


 

 

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra Comunitat Palestina de Catalunya, Plataforma amb Palestina al Cor

Més informació:

WitnessGaza.com
http://www.witnessgaza.com/
The Free Gaza Movement
http://www.freegaza.org/

En directe:

Per seguir en directa el que està pasant a bord http://www.livestream.com/insaniyardim?utm_source=lsplayer&utm_medium=ui-content&utm_campaign=insaniyardim&utm_content=insaniyardim . A la red de microblogging twitter amb usuari http://twitter.com/#search?q=%23freedomflotilla sense fer login http://search.twitter.com/search?q=freedomflotilla

 

Etiquetes:
Grupos: