Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Xerrada] Presentació del Sindicat de Llogaters de BCN a Terrassa

Davant la greu situació context de bombolla de lloguers, on cada vegada més s'imposa l'habitatge de lloguer com a objecte d’especulació per davant de la seva funció social i residencial on construir projectes de vida. L'Ateneu Candela organitza conjuntament amb el Sindicat de Llogaters un acte on poder compartir eines ciutadanes per garantir l'accés a l'habitatge de lloguer en la ciutat de Terrassa sota el lema: En defensa d'un lloguer just! Vine a informar-te sobre el sindicat de llogaters.

El pròxim divendres 6 d'abril de 2018 a les 19h a l'Ateneu Candela (Carrer Montserrat 136, Terrassa), es presentarà l'experiència del Sindicat de llogaters que ja funciona a Barcelona i molts llocs de Catalunya, així com es debatrà sobre les problemàtiques, reptes i tendències en quant el dret a l'habitatge en mode de lloguer a Àrea Metropolitana i concretament a la ciutat de Terrassa.

La presentació del sindicat anirà a càrrec de Carlos Pallarol Collados membre del Sindicat de Llogaters, el qual explicarà com funciona el sindicat, així com, la situació de habitatge de lloguer a l'àrea metropolitana de Barcelona.

L'acte estarà moderat per Emilce Mira, activista pel dret a l'habitatge participant del Ateneu Candela i la Plataforma d'afectats per les hipoteques de Terrassa.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia