Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Els Pirates desembarquen a Terrassa

Pirata.cat el Partit Pirata de Catalunya (que recentment ha anunciat la seva participació a les properes eleccions al Parlament) realitzarà una trobada i presentació del seu ideari a l'Ateneu Candela el proper divendres 17 de setembre de 2010 a les 19:30h

Aquesta trobada s'iniciarà amb una presentació general sobre el nou partit i s'explicarà el context que ha propiciat l'aparició de partits pirates a tot el món, tot seguit d'un debat obert per resoldre el màxim de dubtes dels assistents.

L'ideari del Partit Pirata de Catalunya defensa els Drets Humans, la privadesa i té destacades propostes polítiques com la total transparència a l'administració pública i la democràcia directa en la presa de decisions, plantejant un canvi de fons a la política catalana i a la participació de la societat en les coses que ens afecten directament.

T'esperem!

Podreu seguir la trobada a través de la linia de streaming d'audio de www.postscriptumradio.org a http://gisss.tv:8000/psr.ogg (a guifi.net 10.139.60.2:9000)

Per més informació visiteu http://pirata.cat

AdjuntoTamaño
Nota de premsa (pdf)59.87 KB
Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia