Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Videodrome] JazzCinema vol.5

#VideodromeTerrassa
#JazzCinemaVol5

Arriba l'edició 38 del Festival Jazz Terrassa i mentre la música torna a omplir els carrers de la ciutat, des de Videodrome omplirem l'Ateneu Candela de cinema amb una selecció de films al voltant del jazz. Els tres primers dimecres del mes us esperem per gaudir de bon cinema, bona música i bon menjar!

Dimecres 6 de març inaugurem el cicle amb un clàssic, "EL HOMBRE DEL BRAZO DE ORO" (Otto Preminger, 1955). Un drama sobre drogues i jazz amb Frank Sinatra com estrella de la funció, l'acompanyen Eleonor Parker i Kim Novak. El director de "Anatomía de un Asesinato" adapta una novel·la de Nelson Algren sobre un home amb molt talent musical que al sortir de la presó intenta redirigir la seva vida evitant les drogues i les apostes.

Dimecres 13 de març projectem "COONSKIN" (Ralph Bakshi, 1975), un esbojarrat blaxplotation que combina animació psicodèlica amb imatge real. Film de culte orquestrat pel director de "Fritz, the Cat". Els músics Barry White i Scatman Crothers posen veus als protagonistes d'aquesta història sobre uns criminals tronats que comencen a escalar en l'organigrama de la màfia de Harlem.

Dimecres 20 de març ens acomiadem amb "GUY AND MADELINE ON A PARK BENCH" (Damien Chazelle, 2009). Un musical a ritme de jazz sobre una parella que intenta superar la seva ruptura amb poques paraules i molta música. Aquest film independent de baix pressupost és l'òpera prima del director de "Whiplash" i "La La Land".

Salut, jazz i cinema!

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia