Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Caça de bruixes i violència contra les dones. Trobada amb Silvia Federici

Des de la llibreria Synusia us convidem a una trobada amb l'activista i pensadora feminista Silvia Federici. Serà el proper dilluns 13 de maig a les 19h i la trobada estarà centrada en la caça de bruixes i la violència contra les dones, emmarcat en una campanya més àmplia per la memòria de les dones perseguides per bruixeria.

La trobada tindrà lloc a l'Ateneu Candela i comptarà amb una fila zero formada per:

  • Niza Cassián, co-coordinadora del Grup de lectura de "Caliban i la bruixa" organitzat a Synusia
  • Núria Morelló, historiadora i antropòloga feminista
  • Lara Mateu, membre de la campanya per la memòria de les bruixes
  • Tessa Julià, escriptora de la ciutat
  • Clara Massana, companya del Comitè de Vaga Feminista de Terrassa
  •  

ENTRADA LLIURE - AFORAMENT LIMITAT
18h -> Obertura portes amb invitació
18.30h -> Obertura portes

Streaming: Es podrà veure l'acte en directe a traves del canal de vídeos https://www.youtube.com/channel/UCrK5NUHoaR3is3rjGcB639Q/featured

Com podeu aconseguir el passi?

L'entrada al espai és lliure i obert a tothom, però l'aforament de l'espai és limitat. És per això que hem volgut facilitar l'assistència a socis i sòcies, reconeixent a totes les que sostenen tant la llibreria com el centre social dia a dia. També volíem aprofitar la visita de Silvia Federici per convidar a llegir la seva obra (tot posant èmfasi en la seva investigació i la seva obra més que en la seva figura) i posar en valor la tasca fonamental de divulgació que han fet les tres editorials encarregades de traduir-la al nostre territori i facilitadores d'aquesta trobada.

Fins al dimarts 30 d'abril, les socies del Ateneu Candela, la Llibreria Synusia i membres del club de lectura del Caliban i la bruixa poden recollir el passi físic només a la llibreria.

Del 2 al 10 de maig podeu venir a la llibreria Synusia a recollir un passi que anirà vinculat a l'adquisició d'algun dels llibres de Silvia Federici editat per una de les tres editorials que fan possible aquest acte Editorial Traficantes de Sueños , Virus editorial , Tigre de Paper Edicions :

+ informació a la web de synusia.cc

[Horaris Llibreria Synusia]
Dl-Ds de 10h a 13.30 i de 18h a 21h
C/Montserrat, 136. Terrassa

 

Streaming del acte: https://youtu.be/Ya2csnJlmFQ

Grupos:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia