Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Videodrome] Famílies disfuncionals

Totes les famílies són disfuncionals, ho sabem. Però n'hi ha algunes més que altres, ja no només amb els llaços de sang, sinó que una família disfuncional poden sorgir en altres ambients, com un grup d'amics o una banda de musical, fins i tot el mateix Videodrome no deixa de ser una família disfuncional que disfuncionem junts fa molt temps. I doncs, aquest és un cicle que teníem moltes ganes de fer i posar en pantalla gran algunes famílies disfuncionals del món del cinema, i també de la televisió.

Dimecres 10 inaugurem el cicle amb un film espanyol, FAMILIA (1996, Fernando Léon de Aranoa) òpera prima del director de "Barrio", "Los Lunes al sol" i "Princesas". Un retrat d'una familia espanyola de classe mitjana que de mica en mica anirà derivant en una obra de meta ficció. Prohibits els spoilers. Protagonitza Juan Luis Gallardo i també és un dels primers papers d'Elena Anaya al cinema.

Dimecres 24 projectem LO QUE HACEMOS EN LAS SOMBRAS (2014, Taika WaititJemaine Clements) comèdia negra neozelandesa sobre el seguiment d'un grup de vampirs que comparteixen pis fa milers d'anys i ja quasi que són família (sedents de sang). Dirigida i protagonitzada per part de l'equip de la comèdia musical de culte "Flight of the conchors" i que actualment han produït una sèrie sobre el film.

Dimecres 8 de maig projectarem el rockumentary IRON MAIDENFLIGHT 666 (2009, Sam DunnScot McFadyen) ja dèiem que una banda de música es pot convertir en una familia disfuncional, però si es de heavy metal encara apuja més el volum i la intensitat. Seguirem a la banda britànica Iron Maiden durant una de les seves gires a bord a un boeing 757 pilotat pel vocalista Bruce Dickinson.

Dimecres 22 de maig finalitzem amb una sessió especial on projectarem alguns capítols d'algunes sèries de les famílies més famoses de la televisió d'una altra època... Tindrem un capítol de LA FAMILIA ADDAMS (1964), MATRIMONIO CON HIJOS (1987), COSAS DE CASA (1989) i ALF (1986). Tota una reunió nostàlgica de famílies catòdiques que ens han acompanyat a la nostra infància. Llagrimeta!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia