Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 8 posts

[Sant Jordi 2019] Recomanacions de la llibreria Synusia

Synusia us proposa navegar per diversos Itineraris que comprenen lletres, recorreguts, moments puntuals de l'esdevenir històric, angles singulars en diversos camps que nodreixen al 99%. Seran viatges a través de múltiples pulsos, que convoquin mirades crítiques que indisciplinin les normes i comparteixin els codis fonts.

PENSAMENT I ASSAIG:

Una sèrie de lectures que ens proporcionaran, pensem, eines per a analitzar i entendre el nostre voltant des d'una perspectiva crítica. Textos que lluny de proporcionar respostes dogmàtiques enceten un univers de preguntes i de punts de partida per al debat.

---

NARRATIVA INFANTIL I JUVENIL:

Una sèrie de títols per a gaudir i aprendre a través de la lectura. Poemes, àlbums il·lustrats, llibres de ciència i contes clàssics per a un Sant Jordi ple de bones lectures!

---

NARRATIVA:

Una selecció on hem volgut posar l'accent en tres aspectes: que fossin lectures de qualitat, publicades per editorials properes en termes de manera de funcionar i de compromís amb la seva comunitat lectora i, finalment, que fos una mostra tan diversa com són les sòcies i persones que s'apropen a Synusia.

 

Feliç Sant Jordi!

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia