Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 8 posts

Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero

S’estrena la programació “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero”

Cinc entitats del Districte Zero col·laboren per dissenyar una programació conjunta adreçada al públic familiar, que tindrà lloc entre el novembre del 2019 i el febrer del 2020 al barri.

Es tracta de 5 espectacles de teatre, titelles, contes i música, que es representaran a l’Ateneu Candela i al local El Vapor de la Casa de la Música.

Les entrades costen 5€ i es poden adquirir anticipadament a la Llibreria Synusia o bé el mateix dia de la funció a la taquilla.

Després de 6 edicions del Cicle Infantil al Candela, la programació familiar del barri es consolida i transforma en “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero”. Cinc de les entitats que integren el Districte Zero, L’embarral, Llibreria Synusia, Casa de la Música, Les Pisanes i l’Ateneu Candela, s’uneixen per donar una nova embranzida a una programació que ja era un èxit.

Els 5 espectacles del cicle són aquests:

--------------------------------------

Dissabte 9 de novembre | 18h

LA TEMPESTA
Cia.: Els Capitanos de Les Pisanes

Gènere: teatre

Edat recomanada: a partir de 8 anys

Lloc: El Vapor – Casa de la Música. C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

Una nit de tempesta un vaixell que ve de Nàpols naufraga prop d’una illa plena d’éssers estranys. Només Pròsper sap el perquè de tot plegat. Si estireu el fil de la història, tot se us aclarirà. Benvinguts a la Tempesta!

 

Dissabte 30 de novembre | 18h

TRAMPA PER A RATOLINS

Cia.: Els Manelics de Les Pisanes
Gènere: teatre

Edat recomanada: a partir de 10 anys

Lloc: Ateneu Candela. C/ Montserrat 136

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

A la recent inaugurada Pensió Monkswell arriben els primers hostes, cadascú amb el seu equipatge i el seu misteri. El que no s’esperen és que la seva estada es converteixi en un malson.

 

Dissabte 28 de desembre | 18h

LA SIRENA HIDRÀULICA

Cia.: Matito Titelles
Gènere: titelles

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Lloc: Ateneu Candela. C/ Montserrat 136

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

La Greta és una dona gran que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l'única que encara la fa servir. Té la cara plena d'arrugues i una cistella plena de trastos. Però n'hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu de 1920 en el qual va conèixer en Matito i on va néixer aquest desig encara per complir.

Un espectacle de titelles de guant i actors que ens recorda que sempre podem trobar una manera divertida de fer el que hem desitjat tota la vida, encara que no sigui tal i com ens l'imaginem.

 

Dissabte 25 de gener | 18h

CONTES DEL MAR

Cia.: Laura del Barret
Gènere: contes

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Lloc: Ateneu Candela. C/ Montserrat 136

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

Per què la mar és salada? Les onades parlen? puc ser diferent als altres nens i nenes? Contes que ens escalfen les orelles i ens transporten a platges llunyanes. Els contes "El molinet màgic" (llegenda catalana popular), "Lili" (Wen Deetan) i la "Onada" (Suzy Le) ens faran viatjar, gaudir i aprendre. Cantarem a ritme d'acordió, resoldrem endevinalles i, potser, algun personatge fantàstic amagat dins del barret vindrà a saludar-nos. Sessió acompanyada de música en directe amb instruments del món i titelles construïdes a mà.

 

Dissabte 29 de febrer | 18h

LA BONA VIDA

Cia.: 2PRINCESESBARBUDES
Gènere: música

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Lloc: El Vapor – Casa de la Música. C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

​Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps en què l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Quan l’Helena Casas (Pomada, Conxita, Angelina i Els Moderns) i en Marc Marcé treballen plegats són 2PRINCESESBARBUDES. Un grup de música per a públic familiar. Han autoeditat quatre llibres-discos: Cançons i rimetes (2011), Enciclopèdia baixeta de la nit (2013), Sempre de vacances (2015) i La bona vida (2019).

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia