Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Videodrome] Febrer de cinema negre al Candela

Junts un cop més per celebrar el #FebrerNegrealCandela i tornar a omplir l'Ateneu de bon cinema negrecriminal!

Dimecres 12 obrim el cicle amb BRAWL IN CELL BLOCK 99 (2017, S. Craig Zahler), un film protagonitzat per Vince Vaughn, que construeix un personatge memorable en aquest contundent thriller presidiari amb aromes de "hardboiled" dels anys 70.

Dimecres 19 projectarem la italiana MILÁN, CALIBRE 9 (1972, Fernando Di Leo) cinta policíaca de culte amb mafiosos esperpèntics, acció "tarantiniana" i un cobdiciat botí de de 300.000 dòlars.

Dimecres 26 projectarem THE KILLER (1989, John Woo) film d'acció "Made in Hong Kong" que combina melodrama i violència amb un pletòric Chow Yun Fat buidant el carregador de la seva pistola amb molt d'estil.

Divendres 28 podrem veure DETOUR (1945, Edgar G. Ulmer) una peça de cinema negre clàssic sobre un pianista de Nova York que s'en va a buscar a la seva xicota fent auto-stop a Los Angeles, un viatge que estarà carregat de problemes...

Finalment dissabte 29 tanquem amb EL TERCER HOMBRE (1949, Carol Reed), una adaptació de Graham Greene, òscar a millor fotografia i premi del públic a Cannes. Obra mestre del cinema negre amb una col·laboració molt especial d'Orson Welles.

Totes les sessions començaran a les 21:00! Us esperem!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia