Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Programa de radio: Jappo Style

musique, mbalakh,rap,zouk,salsa,regga..lèp thi birrrrrrrrr demba diekh tak yay bagne wala may ndagou ladial loula nekh ma diokh la .hehehehehe.

Jappo Style es un programa de radio que nace de la asociación de sin papeles de Terrassa. Los temas tratados en el programa són básicamente sobre immigración, pero también sobre cultura.

En esta pàgina de Post Scriptum Radio http://communia.info/drupalup/?q=node/942 podreis encontrar todos lo progrmas gravados

Haremos entrevistas, crónicas y divulgación de actividades que promociona la asociación.

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia