Grupos

Cafè del Candela 125 posts Communia 17 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 10 posts

Participa

Informacio útil

Sant Jordi 2020

Estimada comunitat,

Sota unes circumstàncies excepcionals, tenim la diada de Sant Jordi aquí. Enguany no hi haurà jornades maratonianes de marcar llibres, rebre caixes i caixes de llibres i dissenyar paradets, tasques per les quals sempre hem comptat amb la col·laboració de la comunitat de sòcies i que, precisament per això, feien que el nostre  Sant Jordi fos una experiència força gratificant. Enguany l'emergència sanitària ens obliga a reformular un dels dies més importants per a llibreries, editorials, distribuïdores, transportistes i lectores i ens obliga a pensar un Sant Jordi online que intuïm estarà ple d'angoixa per les incerteses del moment però també ple d'una embranzida sincera per no deixar ningú enrere.

Sou moltes les que heu escollit Synusia any rere any per a celebrar el vostre Sant Jordi i per totes vosaltres hem pensat tres maneres en que enguany podeu seguir fent-ho:

  • COMPRANT LLIBRES -> i recollint-los un cop reobrim la llibreria. Podeu encarregar els llibres que voleu via web / correu electrònic / o a través de qualsevol xarxa social Aquí ho expliquem millor.
  • REGALANT UNA TARGETA REGAL -> a utilitzar tant bon punt obrim Synusia. Podeu demanar informació sobre la targeta regal via mail a info@synusia.cc
  • REGALANT UNA SUBSCRIPCIÓ -> de soci / sòcia de la llibreria per un any (omplir formulari de subscripció aquí)

A més a més, pel dia 23 estem organitzant una diada en directe des del nostre instagram per a no perdre del tot el ritme amb l'agenda social i cultural i, sobre tot, per a mantenir contacte amb vosaltres en el dia en que, a més, Synusia fa vuit anys! Si voleu celebrar amb nosaltres. Esteu atentes a xarxes que aviat compartirem el programa d'aquest #SynusiaSJ20 en directe!