Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[OpenSessions] 25-Gen Javier Toret

Opensession: activisme i investigació militant a la xarxa: nous camps de batalla. Amb Javier Toret (investigador militant)

Aquesta Opensession vol ser una discussió entorn la necessitat d'una investigació militant a la xarxa capaç de pensar nous dispositius que s'oposin a l'intent de controlar i jerarquitzar l'últim dels espais que no s'han sotmès a les lògiques neoliberals dominants.

Investigació militant, que en moments de crisis, pot esdevenir una eina clau per pensar dispositius capaços de generar conflicte, vindicar nous drets socials, federar iniciatives, i per que no, oferir alternatives vitals a aquesta crisis, en tant que dispositius capaços de generar renta.

Per aquesta discussió hem convidat a Javier Toret: Activista i investigador militant, membre de Universitat Nòmada , i impulsor de projectes tecno-polítics com N-1 i Fadaiat

Etiquetes:
Grupos:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia