Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[videodrome] Jazz Cinema vol.6

JAZZ CINEMA VOL. 6
Arriba la 39 edició del Festival Jazz Terrassa i un cop més, des de Videodrome us hem preparat una petita selecció de bon cinema i bona música. Durant el mes d'octubre projectarem 3 films sobre jazz a l' Ateneu Candela en paral·lel amb el festival. Stay tuned videodromers!
 
Dimecres 14 d'octubre comencem amb el documental THELONIOUS MONK: STRAIGHT NO CHASER (1988, Charlotte Zwerin), un repàs a la vida d'aquest gran pianista de jazz (1917-1982) a ritme d'algunes de les seves composicions musicals. Cinta produïda per Clint Eastwood.
 
Dimecres 21 projectarem SHADOWS (1959, John Cassavetes) una història d'amor interracial a la perifèria de la Nova York dels anys 60. Dirigida per un dels millors directors del cinema independent nord-americà i amb banda sonora de Charles Mingus.
 

Dimecres 28 tanquem amb la projecció de PETE KELLY'S BLUES (1955, Jack Webb) un film amb aromes de cinema negre sobre les desventures als baixos fons d'un trompetista i la seva banda de Jazz, amb les aparicions estel·lars de cantants com Peggy Lee o Ella Fitzgerald

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia