Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

"L'hora del conte" de la BCT es trasllada a l'Ateneu Candela

Els mesos de març, abril i maig d’aquest 2021, l’activitat de “L’hora del conte” que organitza la Biblioteca Central de Terrassa es traslladarà al recinte de l’Ateneu Candela i estarà coorganitzada juntament amb la Llibreria Synusia. D’aquesta manera, aquesta activitat que sempre aplega famílies i infants, es podrà dur a terme de manera presencial seguint totes les mesures de seguretat.

 

  • La primera sessió serà el dijous dia 11 de març a les 18h i portarà per títol “Frederick el ratolí”. La sessió anirà a càrrec de Marta Esmarats. L’activitat està recomanada per famílies amb infants fins a 5 anys.

  • La segona sessió tindrà lloc el dijous 8 d’abril a les 18h i el conte que s’explicarà serà “Qui vola en aquesta escombra?”, a càrrec de Sandra Rossi. L’activitat està recomanada per famílies amb fills de 3 fins a 9 anys.

  • La tercera i última sessió serà el dimecres 12 de maig a les 18h i combinarà el conte i un taller d’estampació. L’activitat portarà per títol “Rumba del temps: una cançó contada de Joan Miquel Oliver” i anirà a càrrec de l’Editorial Nanit. L’activitat està recomanada per a infants d’entre 4 i 9 anys.

 

Les sessions tenen aforament limitat i les inscripcions es faran a través del següent telèfon: 93.789.45.89.

 

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 115%; background: transparent

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia