Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Lectura i conversa] Un món en un dia

Presentació del llibre infantil de Pol·len "Un món en un dia", una mirada respectuosa a través d'històries quotidianes a les qüestions de gènere (sense que siguin l'eix principal dels relats). El format de l'acte és familiar, amb la lectura d'alguns dels contes per part de les autores i una posterior conversa amb les assitents (centrada en les criatures). La segona part està més orientada a preguntes i comentaris que els sorgeixin a les persones adultes.

La publicació està pensada per a infants de 5 i fins a 12 anys.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia