Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Sant Jordi 2021 a Synusia

La setmana vinent és Sant Jordi i la Llibreria Synusia ha organitzat una diada, un any més, diferent. L'organització de la jornada llibretera estarà marcada per les restriccions per la pandèmia i seguint les mesures establertes i les que es vagin dictant durant els propers dies. A diferència del 2020, però, les llibreries estaran obertes i es podrà celebrar la diada. Aquest any, però, caldrà estar pendent en tot moment de les mesures que es dictin però la presencialitat serà possible i podrem compartir Sant Jordi amb les llibreteres.

La proposta de les companyes de Synusia, més presencial i molt menys virtual que l'any passat (on es va celebrar una diada durant tot el dia a través de l'Instagram de la llibreria) és la següent: els dies 20, 21, 22, 23 i 24 d'abril, trobareu Synusia Ampliada  la sala polivalent de l'Ateneu, és a dir, a la part de baix. Per tant, a més de la llibreria a l'altell en ple funcionament, també podreu visitar les paradetes que hi haurà a l'interior del Candela. L'horari d'aquests 4 dies serà l'habitual: de 10 a 13:30h i de 18 a 21h i el divendres, dia de Sant Jordi, de 10 del matí a 21h.

A més a més, el divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a més de la llibreria habitual, les synusies posaran paradeta al carrer, just davant de la porta del Candela (C/ Montserrat, 136). Hi haurà una gran quantitat de llibres repartits en diverses taules i l'horari serà de tot el dia.

A més a més, a la tarda, hi haurà tres propostes culturals per combinar amb els llibres:

A les 18h us proposem un contacontes amb l'actriu Alba Valldaura, adreçat a infants.

A les 19h hi haurà la presentació del llibre Revoution Now, editat per La Tija Edicions. L'acte anirà a càrrec d'una de les autores, Carmen J. Peralbo.

A les 20h i com a cloenda d'un dia ple de llibres, hi haurà música en directe amb una selecció musical a càrrec de la punxadiscos local DJ Capitana XX.

Si busqueu llibres per vosaltres, per regalar, per recomanar o per tafanejar, les llibreteres han fet, com cada any, una selecció de títols representatius de la llibreria i de totes les persones que l'habiten i hi passen. Podeu descobrir les propostes a la seva web: https://synusia.cc/itineraris

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia