Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

L'hora del conte amb la BCT i Editorial Nanit

La rumba del temps: una cançó contada de Joan Miquel Oliver

La tercera i última sessió de l'Hora del Conte amb la Biblioteca Central de Terrassa i la Llibreria Synusia està organitzada i dinamitzada per l'Editorial Nanit, que a més d'un conta contes, organitza un taller d'estampació per a infants.

Rumba del temps és un conte basat en la cançó homònima de Joan Miquel Oliver. És un conte infantil que aprofita el deliciós protagonista d'una cançó per defensar la idea que el millor regal que podem fer als infants és temps, tant el seu com el nostre.

Il·lustrat per Maria Palet.

Cal inscripció prèvia presencial a la Biblioteca Central de Terrassa o a través del telèfon 93.789.45.89

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia