Grupos

Participa

Informacio útil

Taller sobre dol amb Las Huecas i Som Provisionals

Com cuidem el morir?, és un cicle de 3 tallers de reflexió i creixement al voltant dels dols i la mort. En aquestes trobades, tocarem temes com el tabú, la pèrdua, l'amor, la culpa, la gestió de la mort, la necropolítica, els rituals... connectant allò micro amb allò macro, allò personal amb allò polític i col·lectiu. Ens trobarem per compartir i potenciar una relació més conscient i apoderada amb la finitud i la ciclicitat de la vida.
 

 
Els tallers aniran a càrrec del col·lectiu Las Huecas i Som Provisionals.
 
Las Huecas és un col·lectiu que neix l'any 2016 amb la idea de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva format per 4 actrius i 1 tècnica. Es tracta d'una agrupació que ha transitat per vàries identitats: investigadores etnògrafes, banda de punk o dibuixants de fanzine.
Han actuat a l'espai públic, solars alliberats, teatres, sales alternatives de concerts i streamings d'Instagram. Per a elles és molt imporant el diàleg que hi ha entre els marcs de representació i les desicions performàtiques que prenen. Treballen des del cos biogràfic que es vincula amb el cos polític i, per tant, amb la seva condició de subjecte privilegiat per la tribuna de l'escena. Tal i com elles mateixes expliquen, "ens situem per ideologia en el reconeixement de les pròpies condicions materials, apostant per una estètica del distanciament, de l'estranyament del real a partir d'un estar-a-l'escena inestable, exposar a la precarietat del cos i de les seves circumstàncies, exposat al joc obert dels codis teatrals, el que podríem anomenar poetització del fracàs o performance de la retirada permanent.
 
Som Provisionals és un col·lectiu format per persones que treballen per viure la mort de manera autogestionada i sobirana, entent-la com una fase àmplia de la vida, que va des d'abans de morir fins després de la mort. Al mateix temps, creen xarxa amb les persones i entitats que treballin aquest tema amb valors afins.
 
Tallers

Els dols i els comiats

DIA: Dissabte 25 i diumenge 26 de setembre

HORA: de 10 a 13h

ON: Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136 - Terrassa)

PREU: lliure entre 3 i 10€

Els nostres drets i voluntats

DIA: Dissabte 25 de setembre

HORA: de 17 a 20h

ON: Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136 - Terrassa)

PREU: lliure entre 3 i 10€

 

Més informació i inscripcions: hola@somprovisionals.net

Etiquetes: