Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Roda de Premsa: A l'Ajuntament de Terrassa no l'interessa solucionar els problemes dels hipotecats

NOTA DE PREMSA:

 

A l'Ajuntament de Terrassa no l'interessa solucionar els problemes dels hipotecats. Després de la intervenció de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca en el ple muncipal del mes de gener i una posterior reunió amb l'Equip de govern es va arribar a una sèrie de compromisos que s'han incomplert. Tot i els molts intents per obtenir una resposta, únicament hem ontingut el silenci.

Davant la greu situació que viuen moltes famílies de la nostra ciutat per no poder fer front a l'hipoteca, es preveu que en els propers anys hi haurà a Terrassa unes 4.000 execucions hipoptecaries, des de la PAH no ens quedarem creuats de braços com fa l'Ajuntament. És per això que us convoquem per una roda de Premsa de la PAH a on es denunciaran aquests fets.

 

 

Roda de Premsa:

Dia: Dimarts 22 de març

Hora: 18:30h

Lloc: Local de Ca N'Anglada Jove, C/ Sant Crispín, 182, 08222 - Terrassa

 

Telf contacte: 687 484 857 (Xavi Martínez).

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia