Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Xerrada] Mundo Brasil Crisis Sistémica del Capitalismo y Procesos Emancipatorios en América Latina, amb Giuseppe Cocco

Giuseppe Cocco es licenciado en ciencia política por la Universidad de París VIII y por la Università degli Studi de Padua, y doctor en historia social por la Universidad de París I (Pantheon-Sorbonne). Militante de la autonomía obrera durante los años setenta, acabó por exiliarse a Francia para escapar del golpe represivo del Estado italiano. Desde hace quince años vive en Brasil, donde es profesor de la Escuela de Servicio Social de la Universidad Federal de Río de Janeiro. Asimismo participa en la red de investigación y militancia Universidade Nômade.

Algunas obras suyas, en castellano, son Trabajo y ciudadanía (Xátiva, Diálogos, 2003), MundoBraz: el devenir-mundo de Brasil y el devenir-Brasil del mundo (2009), y, junto a Antonio Negri, GlobAL: Biopoder y luchas sociales en una América Latina globalizada (Barcelona, Paidós, 2006).

+ info en:

http://www.universidadnomada.net/spip.php?article356

http://www.traficantes.net/index.php/editorial/catalogo/coleccion_mapas/MundoBraz.-El-devenir-mundo-de-Brasil-y-el-devenir-Brasil-del-mundo

Grupos:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia