Grupos

Cafè del Candela 125 posts Communia 17 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 10 posts

Participa

Informacio útil

[Synusia] Programació Juliol'13

Bones!
 
Compartim la programació per aquest Juliol 2013. Aquest mes Synusia s'equipa amb la motxilla, que amb l'arribada de l'estiu tenim ganes d'aire i sortir a passejar. També al carrer, compartint materials per a la instrucció massiva i si, també lectures veraniegas, que l'estiu dona per molt ;)
 
Aquesta setmana, parada de llibres a les jornades "#15mp2p. Encuentro transdisciplinar del 15M", organitzades pel Programa de Comunicació i Societat Civil de la UOC/IN3. Estarem des d'avui 03/07 fins el 05/07 a partir de les 10h, amb selecció de llibres per a la ocasió: 15M, primavera àrab, tecnopolítica i comunicació, crisi i pensament polític. 
Avui 03/07 a la tarda a partir de les 18h també ens trobareu al festival de "Cine Migrante. 1a mostra internacional de cinema i formació en drets humans de les persones migrantsa la sessió de "Migració i ciutat", amb materials sobre fronteres i estudis postcolonials, vivenda i estudis urbans.
El 04/07, també col·laborant en la darrera sessió de "Derecho a ver", amb la projecció d'"Impunity. ¿Qué tipo de guerra hay en Colombia?", a l'Ateneu Candela.
El 09/07 ens quedem "a casa" per presentar el llibre "¿Quién duerme a mi lado?" de Begoña Serra sobre la problemàtica de la violència de gènere.
El 17/07 a partir de les 17h, no ens perdrem la "Festa Major del Poble Sec 2013", convidades per l'Assemblea de barri del Poble Sec, amb parada de llibres a l'aire lliure durant les activitats infantils i la sessió sobre Cultura Lliure i Cultura Popular.
A part, trobareu selecció especial de materials durant l'"Escola d'Estiu Communia 2013", que es farà a l'Ateneu Candela els dies 16/07 i 18/07, i no cal dir-ho, la llibreria oberta durant tot el mes de Dilluns a Divendres a les tardes de 18h a 21h i els matins, de Dimarts a Divendres de 10h a 13.30h
 
Com sempre, convidades a venir i compartir-ho amb nosaltres, i a moure-ho entre els vostres contactes!
 
Seguim,
 
Les Synusies
Etiquetes: