Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

[Synusia] Programació Octubre'13

Comencem el mes d'Octubre i per tant, programació de Synusia apunt per ser compartida. Activitats pensades per seguir donant forma a aquest espai comú, des d'on obrir diàlegs entorn a tot allò que ens importa.
 
Aquest mes comencem els dimecres 9 i 23 de 18h a 20h amb l'estrena del taller "Llença't a parlar en català", a càrrec de la Tessa Julià. Sessions per guanyar confiança i fluïdesa a través de la conversa, partint de lectura de contes i poemes d'autors i autores clàssiques i contemporànies. El dijous 10 a les 19.30h, la presentació del llibre "L'hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada" amb el seu autor, Josep Manel Busqueta. Una diagnosi sobre la situació actual, amb un sistema malalt que demostra no funcionar, més que per la seva pròpia supervivència, a costa del desmantellament de l'estat del benestar tal i com l'havíem conegut fins ara. El dijous 17 a les 19.30h, la sessió "Productividad, ritmos y nanopolítica: Nanopolitics book" on es presentarà el llibre que servirà per obrir un reflexió entorn els ritmes que estructuren les nostres vides quotidianes, xarxes socials i temporalitats del comú, així com les que caracteritzen les nostres pràctiques polítiques. I el dimarts 29 a les 19.30h parlarem sobre formes de propietat, models de producció i cooperació processos creatius i d'investigació, i també sobre corporacions, indústries culturals i saqueig ancestral amb la presentació del llibre "La tragedia del copyright" amb dos dels seus autors, Rubén Martínez i Jaron Rowan.
 
A part, ens sumem a les activitats de l'Ateneu Candela: racó de contes a les tardes de teatre infantil de la temporada de "Teatre al Candela"(Kaòtik Teatre) i taula de llibres a les sessions sobre "Treball col·lectiu i cooperatiu d'ahir i avui a la ciutat de Terrassa" (CEHT, Arxiu Històric, Ateneu Candela).
 
I també a aquelles que passa fora: taula de llibres a les jornades "Tres años de revueltas interconectadasde la UOC, llibres de poesia a la Nova Jazz Cava per la presentació de "Glops de nit" de Cia.Incògnita, i a la nova edició del Free Culture Forum 2013 al Centre d'Arts Santa Mònica, a Barcelona.
 
 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia