Grupos

Participa

Informacio útil

[Synusia] Programació Novembre'13

Us compartim la programació de Synusia per aquest mes de Novembre. Seguim articulant aquesta agenda setmanal des d'on compartir mirades, dubtes, sabers i coneixements, entorn aquells temes que considerem interessants i pertinents. 
 
Comencem el dimarts 12/11 a les 19h seguint el cicle de Memòria, amb la presentació del llibre "Rastros de rostros en un prado rojo (y negro). Las Casas Baratas de Can Tunis en la revolución social de los años treinta" (ed. Virus), amb el seu autor, Pere López Sánchez, introduint la discussió Fèlix Balanzó juntament amb un integrant de Virus Editorial. Per compartir la memòria de totes aquelles que van apostar i lluitar pel seu somni igualitari de la Revolució Social. Seguim el dimarts 19/11 a les 19h amb una xerrada/debat sobre el "Código Gallardón", amb els advocats Marc Pérez i Miquel Herreros, on posarem sobre la taula tot allò que implicarà la reforma del Codi Penal, en matèria de retrocés en drets i llibertats per a les persones. Finalment, el dijous 28/11 a les 19.30h la presentació del llibre "Pornoburka" amb la seva autora, Brigitte Vasallo, una novel·la sobre identitats falsejades, ciutats especulades i burkes en ull aliè.
 
També trobareu taula amb selecció especial de materials a les activitats següents:
 
-  3a, 4a i 5a sessió del cicle de conferències "Les col·lectivitzacions a Terrassa. Passat, present i futur", organitzades pel Centre d'Estudis Històrics de Terrassa, l'Arxiu Comarcal i l'Ateneu Candela, que tindràn lloc a l'Ateneu Candela els dies 5, 14 i 21 de Novembre a les 19h.
- racó de contes a la tarda de teatre infantil i de titelles "Persefone i la Magrana" organitzada per Kaòtik Teatre el dissabte 16/11 a les 18.30h.
Etiquetes: