Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

Ciudadanías,Metropolis,Commonfare

En el marco de nuestro programa de Autoformación de este otoño, comenzamos analizando LA CRISIS DE LA POLÍTICA: LA CUESTIÓN DEL GOBIERNO URBANO ¿Qué es la metrópolis contemporánea y qué relaciones establece entre el campo social y el económico? ¿Qué es el derecho a la ciudad? ¿Cómo se ejerce el gobierno a través de las configuraciones urbanas? ¿Cómo constituir resistencias metropolitanas potentes?.
Para ello los invitamos este viernes 16 octubre a las 19.30 ha nuestro local de la Calle Sant Martí 11.
Ponentes: 
- Joan Subirats (politólogo, profesor Universitat Autònoma de Barcelona) 
- Eva Fernández(Presidenta de la Federación de Asociaciones de Vecinos/as de Barcelona, FAVB) 
- Tomás Herreros(Universidad Nómada)

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia