Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 8 posts

Vine al 13è aniversari de l'Ateneu Candela

VINE AL 13 ANIVERSARI DE L'ATENEU CANDELA!

 
El dia 28 de juny teniu una cita molt especial. Com cada any quan arriba  l'estiu celebrem l'aniversari del centre social. Aquest 2014 celebrem els 13 anys de l'Ateneu Candela.  Volem celebrar juntes que el centre social està més viu que mai, que tenim noves iniciatives genials en funcionament (poesia, teatre, cinebar,  impressió 3D, tallers, etc.); i les ja consolidades i amb un llarg camí per davant (la llibreria "Synusia", la cafeteria "El Cafè del Candela", Communia, La Coope etc.).
 
L'Ateneu Candela s'està convertint en allò que volíem que fós: un espai obert a la ciutat i a la seva gent, un punt de trobada d'iniciatives ciutadanes, d'activitat i de producció de cultura i de comunitat. Un lloc a la ciutat per a la conquesta de nous drets socials. Un centre social de codi obert, node d'una àmplia xarxa de persones i centres socials.
 
Hem preparat una vetllada genial dinamitzada amb molt d'humor i musiqueta:
  • A les 20h comencem: ENTREGA KIT DEL SOCI + CANDELA JAZZBAND
  • A les 21h: SOPARET A LA FRESCA [vermut, amanides, humus, butis al vi, tast  de  fideua, pa de truita, embotit & MORE]
  • A les 22h: ENTREGA DEL PREMI "TÚ SÍ EM REPRESENTES" l'any passat el vem donar a la PAH-Terrassa i a Can Montllor... a qui aquest any?
  • A partir de les 23h: veurem els VÍDEOS de la campanya #YESWECANDELA i ballarem al ritme de +SOULSYSTEM DJ'S
L'entrada pel sopar val 7 eurets i s'ha de comprar anticipada al Cafè del Candela. Pels socis/es de l'Ateneu Candela el sopar és gratuït (cal confirmar per correu).
 
Això s'ha de compartir i celebrar, no creieu? Us esperem a l'aniversari!
 
#YesWeCandela #13anys

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia