Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 8 posts

#YesWeCandela Nova campanya de cofinançament de l'Ateneu Candela

Avui llancem una nova campanya que volem que arribi a molta gent: #YesWeCandela :)

Fa 13 anys que tenim l'Ateneu Candela a la ciutat de Terrassa. Al 2001 un grup de persones van impulsar un centre social que mesclés en un sol, la millor herència dels ateneus populars amb les lluites del moviment global i pels nous drets socials. Avui l'Ateneu Candela és un centre social ple de vida a la ciutat. Espai de trobada imprescindible i sostre de noves iniciatives socials i culturals. Més després del desig de democracia real expressat per la gent als carrers durant #15m. Els centres socials són democràcia.

El Candela és avui un espai obert i ple de vida, un centre social que el fa la seva gent. Iniciatives com la Llibreria Synusia, El Cafè del Candela, Communia, La Coope del Candela, Cinebar Videodröme, Roñas Festival, Kaòtik Teatre, Deus Ex Machina, Factolab, Candela Jazz Band, Club de Lectura, Moñas Festival, Post Scriptum Radio, Mercat Treu-me l'etiqueta, classes, tallers, Final de Trajecte o grups que es troben al Candela com Guifi.net Trs, Som Energia Trs, Plantem-nos... i molt més, són una realitat perquè existeix un centre social que els acull.

Volem explicar què és l'Ateneu Candela a més gent. Volem que més persones se'l sentin seu. Volem un centre social del 99%.

Hem preparat 6 vídeos genials que ho expliquen. Reconeixereu la gent i els projectes del centre social! ;)

Comparteix i fes viral el missatge de la campanya ‪#‎YesWeCandela‬

 

 

Necessitem la teva col·laboració per fer-ho! <3

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia