Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 8 posts

Junio 2020

Títol Capçalera notícia Datosordenar por icono

PROGRAMACIÓ JUNY

Compartim amb vosaltres la programació, novament online a excepció d'una activitat, que hem preparat pel mes de Juny. Som conscients que comença a haver-hi força saturació de directes, streamings, webinars i formats digitals diversos i és per això que ens hem plantejat sobre tot temes que, més enllà de la immediatesa del moment, quedin a la xarxa i siguin prou interessants com per ser consultats en moments futurs!no

Recordeu que el gruix de la programació es farà i quedarà recollida al nostre canal de Youtube: Synusia Info

 

DIMARTS 09 /16 / 23
[#LecturaAcompanyada] Brujería y Contracultura Gay

Us convidem a una #LecturaAcompanyada i col·lectiva de "Brujeria y Contracultura gay" d'Arthur Evans (Editorial Descontrol). Ho farem en tres sessions, tres dimarts de juny durant els quals:

10/06/2020 - 12:12

Resum Maig20Online

Resum #Maig20Online 

04/06/2020 - 11:51

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Distribuir contenido