Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 8 posts

PoesiaInfantil amb Martina Escoda

Taller de Poesia infanfil "Mitjanit" amb Martina Escoda

DISSABTE 4 DE MARÇ 12.00 h us convidem al taller INFANTIL de poesia a càrrec de MARTINA ESCODA, autora del llibre "Mitjanit"  d' Andana Editorial.

Saps quines coses màgiques poden passar a les dotze de la nit? En aquest taller faràs i dibuixaràs somnis en forma de poemes per emportar-te a casa i guardar sota el coixí.... Xxxt!

Martina Escoda| lingüista, editora, redactora, traductora, assessora pedagògica, escriptora i creadora de tallers i activitats poètiques i literàries. "La poesia forma part de la vida dels infants des de ben menuts a través del joc i la musicalitat de les paraules".

Altres llibres de la Martina:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Distribuir contenido